Sprekers

Bart M. Veldhuis.jpg
Dagvoorzitter
Bart M. Veldhuis
Cloud Architect en oprichter
Cloud Architect Alliance

Bart is gecertificeerd cloud architect en onafhankelijke adviseur op het gebied van cloud, big data en platform-as-a-service. Bart adviseert organisaties op het gebied van strategie en architectuur met als doel waarde te creëren en innovatie te versnellen. Bart is tevens oprichter van Cloud Architect Alliance, een forum voor architecten om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Stacy Cashmore_DO2020.jpg
Stacy Cashmore
Lead Developer
Independer

Stacy is al sinds de jaren negentig softwareontwikkelaar.

Sinds ze een ‘sink or swim opdracht aannam voor het managen van een nearshoring project in 2000 is ze een fan van Agile werken. Zelfs voor dit een officiële manier van werken werd. Ze zag dit als een manier van nauwe samenwerking met de klant en was voortdurend op zoek naar manieren om de oplevering van het project te verbeteren.

Het succes van het project bevestigde Stacy’s overtuiging dat dit de manier was om te werken! Het afgelopen decennium heeft ze gewerkt voor Independer, de grootste online website voor financieel advies in Nederland, op de klantgerichte website en interfaces met externe financiële instellingen terwijl ze ook hielp bij de voortdurende flexibele acceptatie binnen de ontwikkelomgeving.

Bas Wit_LCNC2019.jpg
Bas Wit
Innovatie manager
Innovation Punk

Bas had nooit verwacht dat hij in een corporate omgeving zou werken, desalniettemin werkt hij inmiddels al 18 jaar in verschillende rollen binnen grote bedrijven.

Hij studeerde psychologie en informatie technologie en de combinatie van deze twee speelvelden fascineert hem tot de dag van vandaag. Gestart binnen het domein van eCommerce als een ontwerper, zag hij al snel kansen om zijn psychologische kennis in te zetten voor conversie optimalisatie en UX verbeteringen. De laatste jaren richt hij zich met name op innovatie en hoe technologie de leden van Univé, een Nederlandse verzekeraar, kan helpen met het voorkomen en beperken van risico’s.

 

Meer sprekers worden geladen