Sprekers 2019

Deborah Burton
Deborah Burton
Managing Director
DevOps Agile Skills Association

Deborah is verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van DASA. Haar passie is delen waarom het samenvoegen van Dev en Ops mensen moeilijker is dan je denkt, en hoe verschillen in cultuur, vaardigheden en kennis je bedrijf bepalen DevOps succes of mislukking

 

Joep Piscaer_DO2019.jpg
Dagvoorzitter
Joep Piscaer
DevOps wrangler
VirtualLifestyle.nl

Joep is een technologist with team-building skills, CTO, IT-industry analist, technisch schrijver en bevlogen spreker. Hij is gespecialiseerd in de zachtere culturele aspecten van DevOps transformaties. Daarnaast helpt hij softwarestartups met marketing en PR, is hij co-host van TheCUBE, een live interview show over Enterprise IT op beurzen en congressen, is hij onderdeel van TechFieldDay als IT-industrie analist en organiseert hij IT evenementen zoals de NLVMUG.

Robert Erkelens_HII2019.jpg
Robert Jan Erkelens
Programma Manager Portbase 2020
Portbase

Robert Jan is een gedreven, koersvaste veranderaar, die organisaties helpt strategie en transformatie daadwerkelijk ten uitvoer te brengen. Naast visie en strategie is effectieve besluitvorming en concrete actie noodzakelijk voor tastbare voortgang en resultaten. Robert Jan gelooft dat technologie alleen met mensen, vakmanschap en een zo éénvoudig mogelijke manier van werken omgezet kan worden in wendbaarheid en business waarde, maar soms gebruikt Robert Jan technologie ook benodigde organisatieverandering te forceren. Robert Jan houdt ervan om obstakels en belemmeringen weg te nemen, zodat anderen kunnen excelleren

Zinette Ezra_DO2019.jpg
Zinette Ezra
Director of Product Management
Panaya

With more than 15 years’ experience in the IT industry, Zinette began specialising in product management in 2008 at SAP. Now working for Panaya as the Director of Product Management she brings a wealth of knowledge in traditional Application Lifecycle Management approaches, and more importantly is a leading proponent for the emerging Enterprise Agile Delivery movement. Zinette is leveraging her knowledge and experience to bring to market a set of offerings from Panaya that are set to transform the way business manages change.

Edwin van den Heuvel_DO2018.jpg
Edwin van den Heuvel
Advisory Solution Consultant
ServiceNow

Edwin is meer dan 20 jaar actief in verschillende rollen binnen IT. Gedurende deze periode is één onderwerp dat elke keer weer centraal staat: hoe houd je controle over het IT-landschap. 

Vanuit zijn huidige rol adviseert Edwin organisaties hoe zij met een platform hun DevOps transitie kunnen ondersteunen.  Naast sneller en wendbaarder zijn, is het van groot belang om te blijven voldoen aan de “governance and compliancy” regels en rekening te houden met processen die zorgen voor kwaliteit en voorspelbaarheid.

 

 

Meer sprekers worden geladen