Sprekers

Marc Gill'ard.jpg
Dagvoorzitter
Marc Gill’ard
Directeur
Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT. Hij is gedreven om complexe ICT-projecten wél te laten slagen. ICT moet in zijn optiek de mens dienen en doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. 

Deborah Burton
Deborah Burton
Managing Director
DevOps Agile Skills Association (DASA)

Deborah is the Managing Director of the DevOps Agile Skills Association (DASA). Managing the day-to-day operations of DASA. Her focus is driving awareness and adoption of the DASA DevOps Competence Model and Accreditation Scheme across the world in cooperation with DASA's Forerunners, Ambassadors, Courseware and Training partners.

Rini van Solingen .jpg
Rini van Solingen
Professor global software engineering
TU Delft

Rini is auteur van een groot aantal boeken waaronder: De Kracht van Scrum, De Bijenherder,  De Responsive Enterprise, en Scrum voor Managers. Al deze boeken zijn ook in het Engels en Duits uitgebracht.

Jurrie van Rooijen
Jurrie van Rooijen
CTO
bol.com

Sinds begin 2010 is Jurrie van Rooijen directielid van bol.com en verantwoordelijk voor IT. Meer dan 400 IT-ers werken enthousiast en in zelfsturende teams aan het innoveren van het bol.com winkelplatform voor meer dan 7 miljoen klanten en 15 duizend verkopers.

Voor bol.com werkte Jurrie 4 jaar als VP IT bij TomTom en 12 jaar in IT consultancy als software developer, IT consultant en (project) manager.

Leontien Wagenaar
Leontien Wagenaar
Manager - Coach - Strategisch Adviseur altijd in #Agile context
Verdonck, Klooster & Associates

Agile Werken zit, in Leontiens optiek, in het DNA van elke organisatie. Zij is gedreven om in complexe omgevingen de juiste toepassing van Agile Werken te realiseren. Rode lijn in haar werkzaamheden –coach, manager of strategisch adviseur- is het verbinden van de business en IT om te komen tot innovatieve oplossingen.

Meer sprekers worden geladen