Sprekers 2019

Deborah Burton
Deborah Burton
Managing Director
DevOps Agile Skills Association

Deborah is verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van DASA. Haar passie is delen waarom het samenvoegen van Dev en Ops mensen moeilijker is dan je denkt, en hoe verschillen in cultuur, vaardigheden en kennis je bedrijf bepalen DevOps succes of mislukking

 

Peter Nijenhuis_DO2019.jpg
Peter Nijenhuis
DevOps Coach
SOL1D Heroes

Peter werkt al geruime tijd binnen de IT. Veelal in managers functies, maar de laatste jaren juist meer in coachende en consultancy rollen. Met zijn bedrijf S0L1D Heroes helpt hij andere organisaties in succesvolle transities naar DevOps, door juist te focussen op de cultuur en niet op de techniek. Techniek voor IT-ers is makkelijk, echter het veranderen van een cultuur is hele andere koek.

Rini van Solingen .jpg
Rini van Solingen
Professor global software engineering
TU Delft

Rini van Solingen (prof.dr.ir.) is deeltijd-hoogleraar aan de Technische Universiteit Delft op het onderwerp globally distributed software engineering. Tevens is hij CTO en partner bij Prowareness We-On. Vanuit die rol adviseert hij directieteams rond het fundamenteel vergroten van hun snelheid en wendbaarheid. Tevens is hij een veelgevraagd spreker en auteur op dat onderwerp.

Marc Kooistra_DO2019.jpg
Marc Kooistra
Manager Test Management
PostNL

Marc is binnen PostNL een ervaren project- en programmamanager die betrokken is geweest bij de eCommerce activiteiten van PostNL. Daarnaast heef Marc de transitie van een regie organisatie naar een Agile en DevOps organisatie binnen PostNL van dichtbij meegemaakt. Momenteel geeft hij leiding aan de centrale Test Management afdeling, die zorgdraagt voor kennis, tools en begeleiding van de DevOps teams.

Meer sprekers worden geladen