Sprekers 2018

Marc Gill'ard.jpg
Dagvoorzitter
Marc Gill’ard
Directeur
Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT. Hij is gedreven om complexe ICT-projecten wél te laten slagen. ICT moet in zijn optiek de mens dienen en doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. 

Deborah Burton
Deborah Burton
Managing Director
DevOps Agile Skills Association

Deborah is verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van DASA. Haar passie is delen waarom het samenvoegen van Dev en Ops mensen moeilijker is dan je denkt, en hoe verschillen in cultuur, vaardigheden en kennis je bedrijf bepalen DevOps succes of mislukking

 

Richard den Breejen_DO2018.jpg
Richard den Breejen
Senior Consultant
Verdonck, Klooster @ Associates

Richard heeft een pragmatische kijk op ICT, het is het middel niet het doel. Of je nu ITIL gebruikt of DevOps, de klant en de waarde die je wilt realiseren dient voorop te staan. Als adviseur streeft Richard daarbij altijd naar vakmanschap.

Erik van Busschbach_DO2018.jpg
Erik van Busschbach
Global Chief Technologist
Micro Focus Professional Services

Erik is a Distinguished Technologist with 20+ years experience in enterprise IT software development, pursuit, sales and customer value realization. He has first-hand experience building a global IT4IT™ consulting practice, leading distributed teams from shaping a common vision to strategy execution. He holds a Bachelor degree in electronic engineering & computer science and a Master degree in Industrial Engineering & Management Science.

Jean Delissen
Jean Delissen
Test Consultant
SQS

Jean is sinds 2004 actief in de IT wereld. Als junior testengineer groeide hij door naar testcoördinator/testmanager en is tegenwoordig voornamelijk actief als test analist in agile projecten. Vanaf 2011 is Jean werkzaam bij SQS met uitzondering van een 2-jarig uitstapje bij het Formule 1 team van Renault Sport Racing.

Meer sprekers worden geladen