Programmacommissie

Leo_van_der_Aalst.jpg
Leo van der Aalst
Agile Manager
Sogeti

Leo is een agile manager, auteur van diverse testboeken en vele artikelen. Hiernaast is hij – wereldwijd – een veelgevraagd spreker, coach en trainer. Leo heeft minstens 1.500 agile, scrum en DevOps workshops aan meer dan 12.000 deelnemers gegeven. Ook was hij vijf jaar lang lector - associate professor - van het lectoraat “Software Quality and Testing” aan de Fontys Hogeschool. Leo is auteur van onder andere TMap NEXT® in scrum en ISTQB - the Expert Test Manager.

Anko Tijman.jpg
Anko Tijman
managing consultant
The Future Group

Anko Tijman is zelfstandig Agile & DevOps coach bij The Future Group. Hij is begonnen als tester, werd al snel Agile tester en werd daarin een thoughtleader in Nederland.  Nu focust hij zich op teams effectiever laten samenwerken met hun omgeving. Het bereiken van synergie staat voor hem daarin centraal. 

Marc Gill'ard.jpg
Dagvoorzitter
Marc Gill’ard
Directeur
Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT. Hij is gedreven om complexe ICT-projecten wél te laten slagen. ICT moet in zijn optiek de mens dienen en doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. 

Meer sprekers worden geladen