Nieuws

Persbericht 02 april 2019

Understanding the Value of Agile Delivery

Today, the digital enterprise focuses on providing value rather than product. With Continuous Integration and Continuous Delivery (CI/CD), businesses can offer value to customers through the software delivery process. Implemented correctly with enterprise agile delivery, the development process, software releases, and feature updates become competitive market advantages. 

+ Lees meer
Persbericht 05 juni 2018

Hoe testen slimmer, sneller én minder kan

Het is 2018. Ons grote ICT-project loopt als een trein. Inmiddels werken er verschillende feature-teams aan de applicatie. Elk team schrijft unit-, systeem-, integratie- en acceptatietesten, die goed passen bij de context van hun werk. Deze testen worden geautomatiseerd, zodra er ook maar een aanwijzing is dat een test herhaald zou moeten kunnen worden.

+ Lees meer
Nieuwsitem 03 mei 2018

DevOps wordt steeds populairder

DevOps, een toevoeging aan de Agile principes, komt op. Meer dan 63 procent van alle teams uit een Agile community gaan de komende zes maanden aan DevOps implementaties beginnen of werken hier al mee.

Dit blijkt uit een onderzoek onder de Europese Agile community uitgevoerd door Agile transformatie specialist Wemanity. 

+ Lees meer
Blog 03 mei 2018

Where’s the Bizz in DevOps?

Sommigen noemen het de 3e industriële revolutie anderen houden het op de Digitale Transformatie. Feit is dat de manier waarop wij zaken doen in een ongekend hoog tempo verandert. Technologie, en de mate van versnelling die hierin aan te brengen is, is de drijvende de kracht achter deze transformatie. De uitspraak van Marc Andreessen dateert alweer uit 2011 maar lijkt meer waar dan ooit! “Software is eating the world”

+ Lees meer
Congresnieuws 03 mei 2018

DevOps op hoge snelheid in de Formule 1

Gierende banden, rokende motoren en hoge snelheden is het eerste wat opkomt wanneer we denken aan de Formule 1. Dat de Formule 1 auto’s met hoge snelheid over de baan vliegen weten we allemaal. Wat bij de meeste minder bekend is, is dat de IT processen binnen deze specialistische sector met net zulke hoge snelheden dienen te draaien. Dit is dan ook de link tussen DevOps en Formule 1 en Jean Delissen kan ons daar alles over vertellen!

+ Lees meer
Nieuwsitem 30 april 2018

IT cruciaal in het winkelplatformconcept van bol.com

"Iedere dag zijn IT engineers bezig met het verbeteren én slimmer maken van onze services" Sterk groeiend bol.com verkiest top-engineers die complexe businessproblemen weten op te lossen. Innoveren gebeurt in DevOps-teams om zo blijvend voorop te lopen.

Interview met Jurrie van Rooijen, IT-directeur bol.com

+ Lees meer
Congresnieuws 08 december 2017

Tweetal nieuwe congressen binnen IT Development portfolio

In 2018 zullen twee nieuwe telgen in de Heliview familie het levenslicht zien: API18 en DevOps18 zijn beiden nieuwe congressen die respectievelijk in april en juni 2018 hun eerste editie zullen beleven. Op zichzelf staand adresseren beiden events twee belangrijke ontwikkelingen in de IT markt terwijl ze tegelijkertijd in elkaars verlengde liggen.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen